:):)
Παίρνουμε κανα 1-1 1/2 λιτρο τσιπουρο - χωρις γλυκάνισο.
Το αδειαζουμε σε καθαρό δοχείο και ριχνουμε μεσα 2 αγγουρια κομμένα σε ροδέλες.
Κλεινουμε το δοχειο, αφηνουμε για 5-6 μερες και ψιλοανακατευουμε πού και πού.
Μετά, αδειαζουμε το τσιπουρο σε μπουκάλι, αν θελουμε βαζουμε και λιγο φρεσκο αγγουρι μέσα.
Καταψυξη.
Εισαι στην Αθηνα αντι για το νησί, ερχονται οι "ηλικιωμενοι" και θες να το παιξεις γαμώ τα παιδια; Ποτήρι, ενα lime κομμενο στα 8, μια κουταλια της σουπας καστανή ζάχαρη. Γουδοχέρι κι ανακατεμα να ψιλολιώσει η ζάχαρη και το lime να βγαλει χυμό.
Παγο στο ποτηρι. Απο την καταψυξη βγαζεις το τσίπουρο και ριχνεις ως τη μεση περιπου. Συμπληρώνεις με σόδα. Καλαμάκι και ετοιμο.
Best regards to paralos bar.
Δε συνδιάζεται καλά με το απο πάνω παιγνίδι. Θα το συνόδευα με αυτό:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου